• +386 31 896 220
  • info@ivp.si

CENIK

  1. CENIK

Na Inštitutu za varstvo pacientov – IVP opravljamo storitve po veljavnem ceniku. Storitve opravljamo po telefonu, po predhodni rezervaciji termin ali preko spletnega naročila, v kolikor narava storitve to dopušča.

CENIK

NAJPOGOSTEJŠIH STORITEV

StoritevCena brez DDVCena z DDV
Svetovanje o zdravljenju v tujini in povračilu stroška zdravljenja122,95 €/h150 €/h
Sestava vloge za odobritev zdravljenja v tujini (presežene čakalne dobe)*122,95 €150 €
Sestava vloge za odobritev zdravljenja v tujini (izčrpane možnosti zdravljenja)*122,95 €150 €
Sestava vloge za povračilo stroškov zdravljenja v tujini* endodontsko zdravljenje zoba57,38 €70 €
Sestava vloge za povračilo stroškov zdravljenja v tujini* ostale zdravstvene storitve75,00 €91,50 €
Sestava vloge za povračilo stroškov zdravljenja v tujini* ortodontsko zdravljenje (ena, končna vloga)140,4 €180 €
Sestava vloge za povračilo stroškov zdravljenja v tujini* ortodontsko zdravljenje (ena vloga, med zdravljenjem)75,00 €91,50 €

Obvestilo strankam/naročnikom

Stranke, ki se za zdravljenje v tujini naročijo k izvajalcem, ki so pogodbeni partnerji Inštituta za varstvo pacientov – IVP in opravijo naročilo k izvajalcu na Inštitutu za varstvo pacientov ne obračunamo provizije (t. im. nagrade) od posega.
V primeru, da urejamo stranki zdravljenje v tujini in ima stranka svojega izbranega izvajalca ali opravi naročilo pri izvajalcu v mreži pogodbenih partnerjev (izvajalcev zdravstvene dejavnosti) Inštituta za varstvo pacientov – IVP neposredno pri izvajalcu samem, si pridržujemo pravico do izplačila provizije v višini 10-15% plus DDV, ki se izplača v primeru uspeha.

V primeru, da stranki omogočimo zdravstveno obravnavo brez čakalne dobe ali znotraj dopustne čakalne dobe pri javnemu izvajalcu zdravstvene dejavnosti v Sloveniji, si pridržujemo pravico do izplačila nagrade v višini 10% plus DDV od cene opravljene storitve.

Obvestilo: za urejanje odnosov z Zavodom za zdravstveno zavarovanje delujemo po splošnem pooblastilu stranke (naročnika, pacienta).

Cenik velja od 01. 01. 2019 do spremembe.