• +386 31 896 220
  • info@ivp.si
  • Kidričeva 24a, 3000 Celje

ENDODONTSKO ZDRAVLJENJE Z MIKROSKOPOM

  1. ENDODONTSKO ZDRAVLJENJE Z MIKROSKOPOM

ZDRAVSTVENA STORITEV

ENDODONTSKO ZDRAVLJENJE ZOBA Z DENTALNIM MIKROSKOPOM. NA NAPOTNICO. BREZ ČAKALNE DOBE.

Inštitut za varstvo pacientov – IVP® vam v sklopu servisa za zdravljenje v tujini, ponuja vrhunsko endodontsko zdravljenje zobnih korenin z dentalnim mikroskopom. Storitev opravite brez čakalne dobe in na slovensko napotnico s povračilom stroškov zdravljenja v tujini od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Endodontsko zdravljenje zoba opravite pri specialistu dentalne endodontije v vrhunski polikliniki v Zagrebu na Hrvaškem v samo enem obisku. Na inštitutu vam po zdravljenju pripravimo vse potrebne dokumente, da vam zavod povrne strošek za endodontsko zdravljenje zoba na Hrvaškem. Naša storitev je visoko kakovostna, saj jo izvajamo strokovnjaki za varnost, upravno in medicinsko pravo.

POMEMBNO

KAKO SE NAROČITE?

Na e-mail info@ivp.si nam posredujete:

  1. napotnico ali številko napotnice in ZZZS številko. Če ste z napotnico vpisani na čakalni seznam za endodontsko zdravljenje v Sloveniji, vam bomo podali navodila za izpis in prenos napotnice.
  2. RTG sliko zoba ali ortopan. Brezplačno vam ga bo pregledal specialist endodont in vam podal mnenje, ceno, termin posega, mi pa vam bomo posredovali potrebna navodila za zdravljenje v tujini.

POMEMBNO

ENDODONTSKO ZDRAVLJENJE ZOBA Z DENTALNIM MIKROSKOPOM

Termin za poseg dobite brez čakalne dobe. Endodontsko zdravljenje zobnih korenin se izvede neboleče, saj je miren pacient pogoj za endodonta. Poseg se naredi v eni seji ali obisku. Če morate zdraviti več zob, vas bo endodont v mnenju vnaprej obvestil, katere in ali vse zobe lahko zdravi v eni seji in če bo potreben še drugi obisk.

Seznanjeni ste tudi s ceno posega, povrne se vam celoten strošek za endodontsko zdravljenje zoba, ki ga imate na napotnici. Samoplačniška je zobna zalivka s steklenim vmesnikom, ki jo endodont naredi kot rutinsko nadogradnjo. Cena je 100 evrov.

Cene za endodontsko zdravljenje zoba so pri izvajalcu v Zagrebu enake kot v Republiki Sloveniji, to je od 440 do 810 evrov odvisno od števila zobnih korenov.

POMEMBNO

PLAČILO IN POVRAČILO ZA ENDODONTSKO ZDRAVLJENJE ZOBA

Endodontsko zdravljenje na napotnico pri endodontu (op. p. v polikliniki) plačate. Zdravljenje v tujini je namreč po tem institutu določeno, da je za povračilo stroškov obvezno predhodno plačilo zdravstvene storitve.

Po tem, ko endodontsko zdravljenje zaključite, na Inštitutu za varstvo pacientov® za vas in po vašem naročilu izdelamo dokumentacijsko mapo za Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), s katero na ustreznem pravnem temelju zahtevamo povračilo stroškov za endodontsko zdravljenje v tujini, to je v Republiki Hrvaški. Cena storitve je 70 evrov z DDV in zajema brezplačno dopolnitev ali pritožbo, če je ta potrebna.

Zavod povrne strošek zdravljenja v do 60 dneh. Dokumentacijska mapa, ki jo izdelamo strankam na Inštitutu za varstvo pacientov® je popolna in je čas za povračilo stroškov po statistiki naših strank izpod 30 dni.

STORITEV

ENDODONTSKO ZDRAVLJENJE ZOBNIH KORENIN JE ZA OHRANITEV ZOBA

Naročite se na 031 896 220 ali na info@ivp.si ali izpolnite obrazec. Termin za endodontsko zdravljenje vam zagotovimo takoj in izdelavo dokumentacije, na podlagi katere vam bo strošek za endodontsko zdravljenje povrnjen od obveznega zdravstvenega zavarovanja.

  • Pravni temelj je 44.c člen Zakona o zdravstvenem zavarovanju in zdravstvenem varstvu Slovenije.
  • Pripravo dokumentacije izvajamo strokovnjaki za medicinsko, upravno in varnostno pravo.
Iskrena hvala za Vašo urgentno storitev, ki je res na strani nas, uporabnikov. Zelo ste profesionalni in dobronamerni. Pacient je pri Vas res na prvem mestu. Vse dobro in uspešno naprej! Z lepimi pozdravi,
Beti Kromar

Beti Kromar

10. avgust 20222
Zahvaljujem se za vse podane informacije in pomoč pri povračilu stroškov pri čezmejnem endodontskem zdravljenju, ki je bilo uspešno. Hvala tudi za ureditev takojšnega termina brez čakalnih dob. Hvala in lep pozdrav,
Keli

Keli

8. avgust 2022
Ob bolečini zob človek trpi hude bolečine. Težko je prestajati in čakati NAŠE zobozdravnike. Izkušnja je bila hitra in učinkovita. V tednu dni smo rešili vse. Danes pa sem že prejel povrnjen denar. Hvala vam za super izkušnjo.
Teodor

Teodor

7. julij 2022
Obiska pri zobozdravniku - endodontu sem se bal, "nagonsko" imam strah pred vsemi zdravniki..... Ven sem prišel z nasmehom.... ZAKAJ? Že sam sprejem je na višku, oprema zobne ambulante taka kot je še v najnovejših filmih ne vidiš, usluga NEBOLEČA , kar je bistveno v celi zgodbi, na osnovi prvega obiska - zdravljenja sem se odločil se za dodatno uslugo pri njih...... Kapo dol ekipi......
Sergej

Sergej

24. september 2022
Pozdravljeni! Iskreno se Vam zahvaljujem za pomoč pri rešitvi zdravstvenega stanja. Ko sem Vas kontaktiral ste mi izredno hitro uredili termin na kliniki na Hrvaškem in še celo meni ste se prilagodili glede termina. Na sami kliniki so bili prijazni in so se mi posvetili in tudi sam poseg je potekal brez bolečin. Vam sem hvaležen, da ste mi bili na voljo za vsako informacijo, ki sem jo rabil, pa tudi pri ureditvi povrnitve stroškov zdravljenja. Še tako naprej. S prijetnimi pozdravi
Damjan

Damjan

1. februar 2021

POMEMBNO

KONTAKTNI OBRAZEC