• +386 31 896 220
 • info@ivp.si

O nas

 1. O nas

KDO SMO

KAJ POČNEMO

 • SVETUJEMO

  Naše storitve sodijo v segment medicinskega prava- pacientove pravice, pravice iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, odškodninsko pravo v primeru zdravniške napake, storitve za ureditev načrtovanega zdravljenja v tujini in posredovanje vrhunskih zdravstvenih storitev. Na prvem sestanku vam bomo svetovali ustrezno rešitev za vašo zadevo in jo za vas profesionalno tudi opravili.

 • ZASTOPAMO

  Zastopamo interese pacientov v cilju rešitve do pravočasnega zdravljenja na Hrvaškem in v tujini s povračilom stroškov zdravljenja ter obenem njihov pravni položaj, ko utrpijo zdravniško napako ali kadar potrebujejo sodno varstvo pravice zaradi spora z zavarovalnico ali ZZZS.

 • SODELUJEMO

  IVP sodeluje z vrhunskimi strokovnjaki prava, varnosti, medicine, izvedenstva, s katerimi nudi svojim strankam storitve najvišjega kakovostnega nivoja. Obenem sodelujemo z mediji in smo vedno pripravljeni pomagati z odgovori na vprašanja na temo zdravstva in pravic v zdravstvu.

 • OSVEŠČAMO

  Med našimi prizadevanji je osveščanje posameznikov o vrhunskih metodah zdravljenja v tujini, ki v javnem zdravstvu niso na voljo niti proti plačilu. Taka storitev je onkologija. Osveščamo tudi o vrhunskih specialistih dentalne medicine in kirurgije na Hrvaškem, ki izvajajo posege po meri vodilnih svetovnih praks.

Inštitut za varstvo pacientov ali krajše IVP je blagovna znamka, specializirana za storitve iz področja medicinskega in odškodninskega prava. Združuje izjemne strokovnjake prava, medicine in varnosti, ki se posvečajo storitvam za paciente in zavarovance Republike Slovenije. Med temi storitvami so zastopanje strank za odškodnine zaradi zdravniških napak pri zdravljenju v javni ali zasebni medicini, zastopanje zavarovancev pred ZZZS za odobritev in povračilo stroškov zdravljenja v tujini ter za socialni spor, zastopanje strank za odškodnine za poškodbe, nezgode in drugih slučajev, ureditev vrhunskih zdravnikov za izvedbo vrhunskih zdravstvenih storitev v državah članicah EU in tretjih državah sveta. Hkrati nudi spekter čezmejnih zdravstvenih storitev pri izvajalcih v R Hrvaški EU in administrativne storitve za povračilo stroškov zdravljenja v sodelovanju z blagovnimi znamkami HappyMed.si, Ortodont-Takoj.si in Endodont-Takoj.si.

Inštitut za varstvo pacientov stranke sprejema po predhodnem dogovoru.

Storitve so plačljive in obračunane z 22 % ddv.

Delovanje inštituta utemeljujejo štirje stebri: ekipa, storitve, izvedba, reference.

Vsem strankam se zahvaljujemo za izkazano zaupanje! Največje poslanstvo je delo, pri katerem vračaš človeku zdravje in dostojanstvo!

Inštitut za varstvo pacientov – IVP
Medicinska in pravna agencija, posredovanje zdravstvenih storitev in pravne storitve
Natalija Jožef Čanžek s.p.
Glavni trg 18, 3000 Celje, R Slovenija, EU
T: 031 896 220
M: info@ivp.si
W: www.ivp.si

Delovni čas
Ponedeljek – petek: od 8:00 do 17:00

ZANESLJIVO IN NAJBOLJŠE ZA VAS

ZAKAJ MI?

Na IVP smo specializirani za pravice pacientov in zavarovancev ter za odškodnine v primerih zdravstvenih napak. Svetujemo, rešujemo in zastopamo interese pacientov pri vseh problemih v zdravstvu in smo pobudniki alternativnega reševanja sporov z izvajalci zdravstvenih storitev v primerih napak zdravljenja.

ODŠKODNINA ZA ZDRAVSTVENO NAPAKO

100%

INVALIDNOST ALI TELESNA OKVARA ZARADI DELOVNE POŠKODBE

80%

BOLNIŠKA ODSOTNOST IN NADOMESTILO PLAČE

85%

ČEZMEJNO ZDRAVLJENJE NA NAPOTNICO BREZ ČAKALNE DOBE

90%

ZAŠČITNO SVETOVANJE PRED OPERACIJAMI ALI ZDRAVLJENJEM

50%

SPOZNAJTE

NAŠE STROKOVNO OSEBJE

Inštitut za varstvo pacientov zaposluje strokovnjake zdravstvenega prava in varnosti, ki smo znanje pridobivali na Pravni fakulteti v Ljubljani, Pravni fakulteti v Mariboru in Fakulteti za varnostne vede v Ljubljani. Zastopanje strank pred sodiščem opravlja univ. dipl. iur. s pravosodnim izpitom. Direktorica IVP je Natalija Jožef Čanžek.

NAROČITE SE

Kontaktirajte nas za nasvet ali za ODŠKODNINSKI ZAHTEVEK za napako zdravljenja