• +386 31 896 220
 • info@ivp.si

POLIKLINIKA ŠLAJ ANIĆ

 1. POLIKLINIKA ŠLAJ ANIĆ

POLIKLINIKA ŠLAJ ANIĆ
Štoosova 26, 10000 Zagreb, R Hrvaška

Na specialistično zobozdravstveno storitev na napotnico se lahko naročite v Polikliniko Šlaj – Anić. Napotnico uveljavite za povračilo stroškov zdravljenja zob v tujini od ZZZS. Dokumentacijo z vlogo za povračilo stroškov zdravljenja v tujini lahko naročite v Inštitutu za varstvo pacientov ob naročilu na termin v Polikliniko Šlaj-Anić v Zagreb.

V Inštitutu vam pregledamo napotnico in vas naročimo na čezmejno zdravljenje s povračilom stroškov od ZZZS skladno s pravili.

POMEMBNO

Specialistične zobozdravstvene storitve na napotnico

Naročite se lahko na:

 • endodontsko zdravljenje zoba,
 • zdravljenje parodontoze,
 • specialistična zobna protetika,
 • ortodontija in oralna kirurgija.

POMEMBNO

Samoplačniki

Naročanje je na voljo tudi za samoplačnike. Samoplačnikom predlagamo, da nam po pregledu posredujejo izvid za seznanitev ali jim katere storitve pripadajo na napotnico in na povračilo stroškov od ZZZS.

POMEMBNO

Naročanje

Če imate napotnico, se naročite preko kontaktnega obrazca. Ali preko e-maila in pri tem napišite številko napotnice in ZZZS številko (imate jo na napotnici ali na zdravstveni kartici). Če ste z napotnico vpisani na čakalni seznam v Sloveniji, nas obvestite, da vam uredimo izpis in vas prijavimo na zdravljenje v tujini skladno s pravili za zdravljenje v tujini.

Če imate ortopan ali RTG zoba

Ob naročilu nam lahko posredujete ortopan ali RTG sliko na mail, ki jo pogleda zobozdravnik specialist ustrezne veje. Termin za zobozdravstveno storitev dobite brez čakalne dobe ali prvi možen termin.

POMEMBNO

Naročanje

TELEFON: 031 896 220 (00386 31 896 220 – za klice iz tujine). V primeru, da smo zasedeni, vas pokličemo isti ali najkasneje naslednji dan nazaj.

E-MAIL: info@ivp.si (priložite napotnico ali podatke napotnice ali podatek, da napotnico imate vpisano v Sloveniji)

 

KONTAKTNI OBRAZEC:

  Priložite RTG ali ortopan

  Pravno obvestilo: Povračilo stroškov zdravljenja v tujini v Polikliniki Šlaj-Anić za vas uveljavljamo po 44. c členu ZZVZZ. Zobozdravstvene storitve v Polikliniki Šlaj-Anić plačate, povračilo uveljavite po opravljeni in plačani storitvi.
  Pravni institut: Zdravstveno zavarovanje.
  Področje: Zdravljenje v tujini