• +386 41 980 950
  • info@ivp.si
  • Kidričeva 25, 3000 Celje

Zdravstveno varstvo v tujini

  1. Storitve
  2. Zdravstveno varstvo v tujini

STORITEV

ZDRAVLJENJE NA NAPOTNICO V TUJINI BREZ ČAKALNE DOBE

Na IVP smo visoko specializirani in usposobljeni v uresničevanje pravic zavarovancev do specialističnega zdravljenja v tujini s povračilom stroška zdravljenja od ZZZS in zavarovalnice. Našim strankam omogočamo zdravstvene storitve brez čakalne dobe pri izvajalcih v R Hrvaški.

Za stranke opravljamo sestave vlog za odobritev zdravljenja v tujini in vloge za povračilo stroška zdravljenja v tujini.

Obenem nudimo strankam, to je zavarovancem in pacientom, ki bodo zdravljenje v tujini opravili, varstvo pravic pacienta v državi zdravljenja. IVP ima lastno mrežo specialistov in bolnišničnih ustanov v R Hrvaški, kamor napotujemo zavarovance na zdravstvene storitve.

Specialistične zdravstvene storitve, za katere vam v IVP sestavimo dokumentacijo za odobritev in povračilo stroška zdravljenja so: nevrokirurgija, ortopedska kirurgija, specialistično zobozdravstvo, splošna in abdominalna kirurgija, dermatovenerologija, oftalmologija, plastična kirurgija in druge, po potrebi zavarovanca.

Za stranke opravljamo sestave vlog za odobritev zdravljenja v tujini in vloge za povračilo stroška zdravljenja v tujini.

Pomembno

PRAVOČASNO ZDRAVLJENJE PREPREČUJE ZDRAVSTVENO ŠKODO

S pravočasnim in primernim zdravljenjem se pacientu prepreči poslabšanje zdravja ali zdravstvena škoda. Resna zdravstvena škoda je hudo poslabšanje fizičnega ali duševnega zdravja pacienta, ki ogroža pričakovane ugodne izide zdravljenja.

Pravočasno zdravljenje ali zdravljenje v razumnem času je čas, ki ne presega obdobja, sprejemljivega z vidika objektivne medicinske presoje klinični potreb pacienta glede na njegovo zdravstveno stanje, anamnezo, verjeten razvoj bolezni, stopnje bolečin ali naravo prizadetosti v trenutku uveljavljanja pravice.

POMEMBNO

ZDRAVLJENJE NA NAPOTNICO V TUJINI

Je pravica iz obveznega zavarovanja in je edina možnost za pacienta, ki ne želi ali ne more čakati na zdravstveno oskrbo doma in, ki ne želi biti samoplačnik za specialistično zdravstveno storitev, ki jo potrebuje.

KONTAKTIRAJTE NAS

Se soočate s PREDOLGO ČAKALNO DOBO za poseg?