• info@ivp.si

OPERACIJA NOSU NA NAPOTNICO

  1. OPERACIJA NOSU NA NAPOTNICO

OPERACIJA NOSU NA NAPOTNICO

Inštitut za varstvo pacientov (IVP) vam nudi čezmejno operacijo nosu brez čakalne dobe in s povračilom stroškov na napotnico od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (v nadaljevanju ZZZS, zavod). Operacije izvajajo vrhunski in izkušeni specialisti otorinolaringologije in kirurgije glave in vratu v zasebnih klinikah na Hrvaškem, EU.

Če imate napotnico za otorinolaringološki pregled za operacijo nosu, se lahko pri nas prijavite na operativno zdravljenje v tujini. Ta oblika zdravljenja je zakonsko urejena pravica v 44. c členu Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju ter vam jo uredimo v celoti; to je uredimo specialista otorinolaringologije za vašo operacijo na Hrvaškem in vam pripravimo dokumente ter vlogo za povračilo stroškov zdravljenja v tujini za ZZZS. V nadaljevanju preberite postopek naročanja, potek čezmejne operacije, cenik storitev, standarde kakovosti in o povračilu stroškov vaše čezmejne operacije na slovensko napotnico.

POMEMBNO

POSTOPEK NAROČANJA NA NAPOTNICO

Z napotnico se pri nas prijavite na zdravljenje v tujini. Lokacija zdravljenja je Hrvaška, EU. Poseg boste pri ORL specialist na Hrvaškem plačali, strošek zdravljenja na napotnico pa vam bo povrnil ZZZS po zaključeni operaciji. Za poseg morate najprej narediti specialističen ORL pregled, za katerega boste pri nas dobili termin brez čakalne dobe in pri specialistu, ki je za vašo bolezensko problematiko ozko specializiran.

POMEMBNO

POTEK ČEZMEJNE OPERACIJE

Datum operacije boste z ORL specialistom dogovorili po opravljenem pregledu. Prejeli boste izvid, na kateri bo zabeležena metoda operacije ter predoperativna navodila. Operacija bo potekala v enodnevni oskrbi, tako da boste po posegu lahko odšli v spremstvu domov.

POMEMBNO

STANDARDI KAKOVOSTI

Operacija nosu se izvaja v vrhunsko opremljeni kliniki za estetsko in plastično kirurgijo. Sodobno opremo dopolnjujejo vrhunski kirurški inštrumenti in oprema ter vrhunska usposobljenost in izkušenost operaterja. Klinika in zdravstveno osebje sledi evropskim medicinskih standardom in tako zagotavlja varne, zanesljive in kakovostne posege z ugodnimi rezultati zdravljenja.

STORITEV

CENE OPERACIJE NOSU

Kirurg vas bo seznanil s ceno posega in metodo plačila. Operacija nosu mora biti plačana pred posegom.

POMEMBNO

POVRAČILO STROŠKOV ČEZMEJNE OPERACIJE

Povračilo stroškov zdravljenja v tujini se izvede za metodo operacije, ki jo boste opravili in na vašo slovensko napotnico. Strošek vam bo povrnil ZZZS. Višina povračila bo enaka znesku, kot je ta priznan v Sloveniji v koncesijski dejavnosti ali do dejanske cene, če boste operacijo nosu na Hrvaškem naredili ugodneje, kot velja zanjo cena v domovini.

POMEMBNO

CENIK IVP STORITEV

Na IVP vam nudimo seznanitev s ceno/višino povračila stroškov čezmejne operacije. Da lahko seznanitev opravimo, potrebujemo izvid od ORL pregleda pri specialistu na Hrvaškem. Cena naše storitve je 42,00 EUR plus ddv.

Po vašem naročilu pripravimo za vas vlogo in dokumentacijo za povračilo stroškov zdravljenja v tujini za ZZZS. Cena naše storitve je 95,00 EUR plus ddv. V ceni je zajeta morebitno potrebna dopolnitev in ugovor na odločbo zavoda o povračilu stroškov zdravljenja. ZZZS vam strošek operacije nosu povrne v dvomesečnem roku od prejema popolne vloge za povračilo stroškov zdravljenja v tujini.

POMEMBNO

NAROČITE SE

Naročite se preko e-pošte info@ivp.si. Za naročilo imejte napotnico, da preverimo veljavnost in vas naročimo skladno s pravilnikom za načrtovano zdravljenje v tujini po 44. c členu ZZVZZ. V primeru, da ste z napotnico vpisani v Sloveniji, pa vam bomo dali potrebne informacije za izpis in prenos napotnice za načrtovano zdravljenje v tujini.

    Priložite dokumente