• +386 31 896 220
  • info@ivp.si
  • Kidričeva 24a, 3000 Celje

NATALIJA SAKELŠEK

  1. NATALIJA SAKELŠEK
NATALIJA SAKELŠEK

DIREKTORICA

NATALIJA SAKELŠEK

Natalija Sakelšek, dipl. var. je ustanoviteljica in direktorica IVP. Področje njenega dela so zdravstvene napake, varnost v zdravstvu in sestava vlog za odobritev in povračilo stroška zdravljenja v tujini od ZZZS.

V medicini je aktivna 10 let in je obenem ustanoviteljica HAPPYMED- ugledne zdravstvene poslovalnice za posredovanje specialističnih zdravstvenih storitev pri zasebnikih ali v tujini, s povračilom stroška zdravljenja.

Od leta 2018 je specializirana v pravo pacientovih pravic in zakonodajo s področja zdravstvene dejavnosti in obveznega zavarovanja.

Na spletni strani IVP, v kategoriji Novice, redno objavlja primere iz lastne prakse, ki so povezani s kršitvami pravic pacientov do dostopa do zdravstvenih storitev, zdravstvene napake in delikte povezane s posredniki v zdravstvu.

IME IN PRIIMEK : Natalija Sakelšek LOKACIJA : Celje IZOBRAZBA : Univerzitetna diplomirana varstvoslovka IZKUŠNJE NA PODROČJU MEDICINE : 10 let KONTAKT : 00386 41 980 950 EMAIL : info@ivp.si DELOVNIK : PON - PET 09:00h - 15:00h Social Networks :