• info@ivp.si

NATALIJA JOŽEF ČANŽEK

  1. NATALIJA JOŽEF ČANŽEK
NATALIJA JOŽEF ČANŽEK

DIREKTORICA

NATALIJA JOŽEF ČANŽEK

Natalija Jožef Čanžek, dipl. var. je ustanoviteljica in direktorica IVP. Področje njenega dela so zdravstvene napake, varnost v zdravstvu in sestava vlog za odobritev in povračilo stroška zdravljenja v tujini od ZZZS.

V medicini je aktivna 10 let in je obenem ustanoviteljica HAPPYMED – ugledne zdravstvene poslovalnice za posredovanje specialističnih zdravstvenih storitev pri zasebnikih ali v tujini, s povračilom stroška zdravljenja.

Od leta 2018 je specializirana v pravo pacientovih pravic in zakonodajo s področja zdravstvene dejavnosti in obveznega zavarovanja.

Na spletni strani IVP, v kategoriji Novice, redno objavlja primere iz lastne prakse, ki so povezani s kršitvami pravic pacientov do dostopa do zdravstvenih storitev, zdravstvene napake in delikte povezane s posredniki v zdravstvu.

IME IN PRIIMEK : Natalija Jožef Čanžek LOKACIJA : Celje IZOBRAZBA : Univerzitetna diplomirana varstvoslovka IZKUŠNJE NA PODROČJU MEDICINE : 10 let KONTAKT : 00386 41 980 950 EMAIL : info@ivp.si DELOVNIK : PON - PET 09:00h - 15:00h Social Networks :