• +386 31 896 220
 • info@ivp.si

ZOBOZDRAVNIK V ZAGREBU BREZ ČAKALNE DOBE IN POVRAČILO STROŠKOV ZDRAVLJENJA V TUJINI OD ZZZS

 1. Blog
 2. ZOBOZDRAVNIK V ZAGREBU BREZ ČAKALNE DOBE IN POVRAČILO STROŠKOV ZDRAVLJENJA V TUJINI OD ZZZS
ZOBOZDRAVNIK V ZAGREBU BREZ ČAKALNE DOBE IN POVRAČILO STROŠKOV ZDRAVLJENJA V TUJINI OD ZZZS

Brez čakalne dobe do specialista dentalne medicine. Sestava dokumentacije za odobritev, povračilo stroškov zdravljenja za ZZZS.

V Sloveniji naredimo največ napotitev in dokumentacij za odobritev in povračilo stroškov zdravljenja v tujini za specialistične zobozdravstvene storitve.  Zobozdravnik v Zagrebu Vam je tako na voljo brez čakalne dobe. Do oktobra letos imamo opravljenih za preko 300.000 evrov  povračil, predvsem pa smo pomagali vsakemu pacientu do specialista dentalne medicine brez čakalne dobe in do ozdravitve takoj!

Zdravljenja v tujini v odnosu na čakalne dobe v javnem zdravstvu v Sloveniji

 • Čakalna doba za zobni aparat za otroke in mladino znaša 5 do 12 let. Na prvi ortodontski pregled čaka otrok v povprečju 2 do 3 leta.
 • Čakalna doba za endodontsko zdravljenje zoba znaša v Sloveniji 1500 dni. Na prvi endodontski pregled čaka pacient v povprečju 2 leti.
 • Čakalna doba za zdravljenje parodontoze znaša do 3 leta. Na prvi pregled za zdravljenje parodontoze čaka pacient do 6 let.
 • Čakalna doba za specialistično zobno protetiko znaša do 3 leta. Na prvi pregled za specialistično zobno protetiko čaka pacient do 7 let.
 • Čakalna doba v čeljustni kirurgiji do 2 leti.

>>Če bi potrebovali zdravljenja za vse navedene bolezni, kar niti ni redkost (!) in bi napotnico za novo zdravljenje dobili po vsakem opravljenem zdravljenju, bi zdravljenje končali v 35 letih.<<

Kako mi to delamo?

 1. Čakalna doba za vse specialistične zobozdravstvene storitve za katere imate napotnico je 0 dni.
 2. Na enem mestu od naročila do povračila ureditev termina pri specialistih v Zagrebu, sestava dokumentacije za odobritev in/ali povračilo stroškov zdravljenja v tujini za ZZZS.
 3. Na zdravljenje vas napotimo v kliniko v Zagreb, kjer ste deležni najvišje kakovostne ravni oskrbe.

 

NAROČANJE

Imam napotnico, nimam napotnice, z napotnico sem že vpisan/a pri izvajalcu ali se že zdravim in nisem zadovoljen/a.

Naročimo vas v vseh primerih. Tudi, ko ste z napotnico že vpisani- uredimo vam prenos napotnice. In, ko se na napotnico že zdravite, pa bi zdravljenje v tujini želeli nadaljevati zaradi nezadovoljstva s potekom ali rezultati zdravljenja. Termin vam uredimo brez čakalne dobe. V vseh navedenih primerih pa vam zdravljenje v tujini uredimo formalno pravilno, kar je pogoj za povračilo stroškov zdravljenja v tujini za opravljene zobozdravstvene storitve. Zobozdravnik v Zagrebu in zdravljenje pri specialistih Vam pripada v vsakem primeru.

ODOBRITEV, POVRAČILO STROŠKOV ZDRAVLJENJA V TUJINI

Od naročila do povračila na enem mestu.
Zdravljenje v tujini je potrebno pri izvajalcu v tujini plačati, po zaključenem zdravljenju pa za vas sestavimo vse potrebne vloge in dokumentacijo na podlagi katere vam ZZZS povrne denar.

KAKO SE NAROČITE?

 • Kopijo napotnice pošljite na info@ivp.si. Pred ureditvijo termina v kliniki v Zagrebu vam opravimo pregled napotnice.
 • Termin v zagrebški kliniki vam uredimo brez čakalne dobe.
 • Za vas sestavimo vse potrebne zahtevke za ZZZS za odobritev in povračilo stroškov zdravljenja v tujini.

EKSKLUZIVNO- SEZNANITEV Z ZOBOZDRAVSTVENIMI STORITVAMI, KI SO PREDMET POVRAČILA

Nimate napotnice, pa bi želeli opraviti pregled, ki pokaže ali so pri vas potrebna specialistična zdravljenja, ki jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje. Prijavite ne na info@ivp.si ali na 031 220. Na podlagi izvida pregleda vam bomo podali navodila za napotnice, ki vam jih napiše vaš osebni zobozdravnik.

 

CENIK STORITEV

 

 • Naročilo na termin v kliniko Zagreb – brezplačno.
 • Pregled napotnice, sestava dokumentacije za odobritev in/ali povračilo stroškov zdravljenja za endodontsko zdravljenje zoba, zdravljenje parodontoze, čeljustno kirurgijo- 35,00 evrov, z ddv 42,70€.
 • Pregled napotnice, sestava dokumentacija za odobritev in/ali povračilo stroškov zdravljenja za ortodontsko zdravljenje-zobni aparat- 120,00€, z ddv 146,40€.
 • Organizacija pregleda za seznanitev s storitvami, ki jih krije OZZ in navodila za osebnega zobozdravnika za izdajo napotnic: 55,00€, z ddv 67,10€
 • Prenos zdravljenja- napotnice za zdravljenje v tujini: 55,00€, z ddv 67,10€
 • Nadaljevanje zdravljenja v tujini: 120,00€, z ddv 146,40€.

Morebitne ostale storitve zaračunavamo po opravljenih upravnih ali pravnih urah ali po dogovoru s stranko.

*Povračilo stroškov zdravljenja v tujini opravi ZZZS do višine, ki jo priznava izvajalcem s koncesijo v Sloveniji.
*Povračilo stroškov zdravljenja v tujini opravljamo pod pogoji in cenikom za stranke, ki opravijo na naročilo na pregled ali zdravljenje pri zobozdravniku v Zagrebu, v partnerski kliniki na Inštitutu za varstvo pacientov, v zdravstveni poslovalnici HAPPPYMED in na spletnih straneh Ortodont Takoj, Endodont Takoj.
*Strankam, ki pri nas ne opravijo naročila na zdravljenje v tujini in naročajo povračilo stroškov zdravljenja v tujini,

 

Zobozdravnik v Zagrebu je le klic stran, kontaktirajte nas z zaupanjem.

Skrbnik